Dags att ta sig utanför bekvämlighetszonen?


Är det inte fantastiskt att våren äntligen är här?

Jag är i alla fall grymt laddad. Inte bara för sol och värme – utan också för att våren innebär att löpsäsongen startar igång på allvar. 

Jag ska vara ärlig mot dig - jag har inte alltid gillat löpning. Men faktum är att det är ett grymt komplement till styrketräningen. Och lets face it - vi behöver alla få upp flåset lite mer frekvent!  Det är så lätt att fastna i samma mönster. Att gå in på gymmet och träna igenom kroppen sådär skönt. Men när får vi egentligen upp pulsen ordentligt?

Att löpa handlar inte bara om att springa lopp på en bra tid. Det handlar ju också om att stärka hjärtat och bli mer uthållig! Sedan är det såklart en väldigt härlig känsla att springa över en mållinje till en peppande publik.... 

Oavsett vad du har för mål med din träning, så är det viktigt att du inte fastnar i samma mönster - utan vågar ta dig utanför din bekvämlighetszon! 

Jag vet att det är tufft med löpning. Det kan kännas riktigt tungt från gång till gång, men det är också helt fantastiskt att vara ute en solig vårkväll och känna det där flytet som kommer när man väl har kommit över tröskeln. 

Om du är redo att komma igång med din löpning på allvar, befinner dig i Uppsala, och vill göra det tillsammans med andra med samma mål - är du välkommen att gå med i vår löpgrupp som startar den 2 maj! 
 


Gruppen passar för dig som är nybörjare eller på medelnivå.

Vi tränar under hela maj (2 pass/vecka) och avslutar med Ekebyloppet på nationaldagen, där du kan välja mellan att springa 10 eller 21 kilometer. Oavsett vad du väljer så utlovar vi en riktigt härlig gemenskap, pepp och träningspass där du får dig en riktig genomkörare!

KICK-OFF: Tisdag 2 maj klockan 19.00

DÄREFTER: Måndagar kl. 19.00, samt Torsdagar kl. 18.30

PRIS: 1995:- inklusive anmälan till Ekebyloppet.

Vi kommer att gå igenom:

  • löpteknik,
  • löpstyrka,
  • uppvärmning,
  • återhämtning,
  • och mycket mer!


 

För mer information och anmälan - KLICKA HÄRHoppas att vi ses i löpspåret! 
 

Etiketter: löpning löpgrupp

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln