Det bästa från 2016!

Nu står vi här, i övergången mellan 2016 och 2017. Jag kommer fortfarande ihåg millennieskiftet som om det vore igår. Alla som oroade sig över att jorden skulle gå under och att webben skulle krascha vid tolvslaget. Som tur är finns jorden kvar och webben verkar ha överlevt. Nu, precis som då kommer livet att gå vidare förbi tolvslaget och vi kommer alla att bli tvugna att möta nya utmaningar i familjen, träningen och arbetslivet.

Jag känner mig otroligt inspirerad och peppad inför 2017 och allt vad det innebär. Vi har en hel del nyheter på träningsstudion och jag ser verkligen fram emot att fortsätta inspirera och dela med mig av min kunskap här på bloggen. Men innan vi går över tröskeln till ett helt nytt år, tänkte jag blicka tillbaka på året som varit och lista mina mest lästa inlägg under 2016.

Vi kör!

Januari:  De 5 vanligaste misstagen kvinnor gör med kosten

I det här inlägget tog jag upp de vanligaste misstagen som kvinnor gör, som sätter käppar i hjulen för resultaten. Det är väldigt lätt att fastna i ett visst tankesätt om att man ska svälta sig, ändra allt på en gång och dricka äckliga soppor. Men det finns sätt som är betydligt mer effektiva. De kommer inte bara att vara effektiva i längden - de kommer också tillåta dig att leva och gå ner i vikt på samma gång.

Februari:  Få bort din spänningshuvudvärk
 


Har du någon gång haft spänningshuvudvärk efter en tuff dag på jobbet eller av någon annan anledning? Det är betydligt mer vanligt än man kan tro, men det positiva är att det finns otroligt enkla och effektiva sätt att råda bot på det. Det här var överlägset det mest lästa inlägget under februari månad.

Mars:  En tuff bålövning att testa i helgen

Att träna bålstyrka och blir sådär grymt stark är något som de flesta vill, och som de flesta behöver. Det här inlägget var väldigt välbesökt och presenterar en av mina absoluta favoritövningar. Om du inte har den i ditt program måste du absolut testa den!

April:  Vad är en diastas?

Under den här månaden låg extra fokus på träning för mammor. Ett vanligt frågetecken är vad en diastas innebär och vad det kan leda till för problem. Det här inlägget lästes av många och det är ett väldigt viktigt ämne att ta upp.

Maj:  En fantastisk övning för att öka din axelrörlighet

Att ha en god rörlighet i axlarna är inte bara viktigt för att du ska kunna utföra pressar över huvudet i gymmet - det är också viktigt för att du inte ska få ont. Med dagens stillasittande livsstil bör de allra flesta kolla över sin axelhälsa och testa den här övningen!

Juni:  1 supertips för att gå ner i vikt

Det finns galet många vägar att välja för att tappa de där sista kilona och bli den bästa versionen av sig själv. Men, faktum är att det finns saker som kan verka obetydliga, men som påverkar din viktnedgång mycket mer än du tror!

Juli:  Saftigt fröbröd med nötter och torkad frukt

Det här brödet blev en riktig vinnare på bloggen, och kammade hem flest klick under juli månad. Det passar bra såväl under sommaren som till jul och nyår. Kontentan: Du måste prova det här brödet!!

Augusti: Jag är trött på skiten!

Det här inlägget skrev jag på Uppsala Träningsstudios hemsida, och det kan vara det mest lästa inlägget under hela 2016. Kanske av en anledning... Hur som helst så talar jag från hjärtat och precis som titeln säger - jag blev helt enkelt trött på skiten!

September:  Hur du mäter din diastas

Diastas är helt klart ett hett ämne. Och i det här inlägget har jag skapat en videoguide till hur du mäter din diastas samt kollar av hur spänningen känns i din bindvävshinna. Ett viktigt inlägg för dig som är nybliven mamma, eller som har problem med magmusklerna efter en graviditet.

Oktober: 6 Övningar för en fastare rumpa
 


Att träna rumpan kommer aldrig att falla ur tiden. För mig är det viktigt att vara stark runt höften, men också att ha en snygg rumpa! Om du känner likadant är det här inägget och videoguiden ett måste!

November: Lär dig marklyfta "like a boss"

I november hade jag en väldigt uppskattat workshop bara för tjejer där vi spenderade några timmar med att lyfta tunga vikter (tjejerna var GRYMMA!!). Givetvis var marklyftet en av övningarna, och därefter gjorde jag ett välbesökt inlägg med de viktigaste punkterna för att kunna utföra marklyftet korrekt.

December: "Flat butt syndrome" och hur du aktiverar rumpan

Avsaknaden av rump-muskler har blivit ett problem, och vi i träningsvärlden kallar det för "flat butt syndrome".  Det är inte bara av estetiska skäl som det är viktigt att träna upp rumpan vi sitter så mycket på - det kommer direkt att påverka både din höft och din rygg!

Där hade vi det: Årets mest lästa inlägg! Jag hoppas att du är lika taggad för 2017 som jag är - det kommer bli det bästa året någonsin!
 

GOTT NYTT ÅR!

Etiketter: årskrönika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln