[Video]: Enkel yogaserie för ökad rörlighet

Hösten verkar vara här på allvar och nu gäller det att boosta med vitaminer och träning för att inte dra på sig någon onödig förkylning. Men det är inte bara vitaminer och träning som stärker immunförsvaret - återhämtningen är också en jätteviktig del. 

Att återhämta kroppen kan vi göra på olika sätt. Sömnen är en jätteviktig del. Vi vill gärna sova 7-9 timmar för att vi ska fungera optimalt, men, du kan också väva in saker i din vardag som gör att kroppen får varva ner och återhämtas. 

Jag tycker att yoga- och rörlighetsserier är ett jättebra sätt att få en liten stund för mig själv, där jag kan varva ner, samtidigt som jag jobbar på något som de allra flesta behöver mer av - nämligen rörlighet! 

För det är ändå så att rörlighet är en färskvara. Om du har haft ett upphåll med din rörlighetsträning under en längre tid, kommer du helt säkert märka att kroppen känns skrämmande stel när du kör igång igen. Och det är precis så det funkar. Rörligheten behöver underhållas för att du ska känna dig mjuk, rörlig och bra i kroppen. 

Jag tänkte därför dela med mig av en enkel yogaserie, som du kan köra på morgonen när du stiger upp, i början av ett träningspass eller som nedvarvning innan du går och lägger dig på kvällen. Det är helt upp till dig när du gör det. 
 


Om du nu har testat yogaserien så är jag övertygad om att du känner dig mjukare och smidigare än du gjorde innan. 

Yogan kan inte utföra mirakel - men det har en väldigt bra effekt när det utförs kontinuerligt. Dessutom så är det så fantastiskt skönt att få varva ner och bara fokusera på det man håller på med för stunden. 

Om du vill ha mer inspiration till övningar, eller bara få en lugn stund för dig själv - så är du varmt välkommen på mitt:
 

Yoga- och rörlighetspass 
Lördag 15/10 klockan 9.00-10.00 


Passet kostar 100 kronor och jag utlovar en härlig och lugn stämning där du bara får fokusera på ditt eget välmående. 

Det finns fortfarande några platser kvar - så maila sofia@uppsalatraningsstudio.se om du vill spendera lördag morgon på bästa sätt! 

Ha en fantastisk dag! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter