40 Olika varianter på Armhävningar

Armhävningen är en sån där övning som jag hatar och älskar på samma gång. Den kan vara så grymt tung, samtidigt som jag verkligen vill göra den. Det är inte bara en häftig känsla att hantera sin egen kropp, det är också en övning som bygger en riktigt bra styrka i såväl överkroppen som bålen. 

Armhävningar borde helt enkelt finnas i allas träningsprogram - på ett eller annat sätt. 

Som en hyllning till armhävningen har jag och min kollega Tobias satt ihop en video med 40 (!) olika varianter på övningen. 

En av mina kunder trodde att jag skojade - men det var inget skämt. Det finns faktiskt så många varianter, och senast idag upptäckte jag en till....

Varsågod - 40 Varianter på armhävningar!


Ja, jag fick lite träningsvärk efter att vi hade filmat den här videon. Men, testa dem när du tränar ihelgen - det kan bli ett riktigt roligt träningspass! 

Lycka till! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter