Utmanande kettlebell-kombo för en ökad fettförbränning

Det finns många olika sätt att gå ner i vikt på. Sedan kan jag tycka att det finns roliga och mindre roliga sätt att göra det på. 

Om du gillar att springa på ett löpband eller gå på en crosstrainer i timtal, så är det helt okej med mig. Du får till och med lite extra respekt för att du har mentaliteten att göra det! För det har inte jag. 

Jag har istället en stor kärlek till att lyfta tunga vikter snabbare, för att bränna mer fett, öka styrkan och öka arbetskapaciteten. Att lyfta vikter snabbt gör alltså att du kan få resultat snabbare, jämfört med löpbandet och crosstrainern som gör att du behöver lägga ner mer tid för att uppnå samma sak. 

Idag vill jag därför tipsa om en grym kettlebell-kombo där du ökar din fettförbränning, styrkan och garanterat får dig att höja pulsen! 

Den innehåller två av mina favoriter: Kettlebell-windmill och Goblet knäböj! 
 

(Antalet set, reps, omgångar och vila finns angivet i slutet på videon, jag skriver dem därför inte igen). 

Så om du vill få så bra resultat som möjligt, bränna optimalt med fett samtidigt som du blir stark, måste du inkludera både konditionsträning och styrketräning. Med rätt upplägg kan du faktiskt få båda dessa utan att behöva spendera timmar i gymmet. 

Testa kombon nästa gång du är och tränar!

Stort lycka till! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter