NYHET: Träningsgrupp endast för mammor!


Nu är hösten på ingång och med den kommer jag att starta en ny träningsgrupp – endast för mammor! 

Mammor är superkvinnor! Att bära ett barn under 9 månader, för att sedan genomgå en förlossning– det går inte att jämföra med något liknande. Det är en prestation helt klart.

Eftersom du som mamma är en superkvinna – förtjänar du också att känna dig som en sådan! För det är inte bara viktigt att barnet mår bra. Du som mamma måste må bra för att orka ta hand om ditt barn. För kroppen genomgår en stor förändring under graviditeten, och det är viktigt att bygga upp styrkan efteråt för att du ska orka med din vardag. Kroppen är fantastisk, men vissa saker behöver man fokusera lite extra på efteråt. Och det är just vad vi kommer göra i mamma-gruppen. 

Vi kommer att stärka upp hela kroppen men fokusera på delar som behöver extra fokus efter graviditeten såsom magmuskler, bäckenbotten, rumpan och ryggen.  Vi kommer också jobba på rörligheten samt lättare konditionsträning . Dessutom kommer du att få allt material du behöver för att kunna träna på hemmaplan mellan passen. Då gruppen kommer vara ganska liten, kommer träningen att anpassas efter dig och dina förutsättningar. Självklart är din bebis välkommen att följa med, vilket gör att du inte behöver skaffa barnvakt.

Dag: Varje måndag med start 5 september.
Tid: 11.00-12.00
Pris: 800 kr/månad (200kr/pass) och vi kör en termin (sept-dec).
Plats: Uppsala träningsstudio, Östra Ågatan 53.

Om du vill anmäla dig till gruppen, har frågor eller bara vill få mer information – skicka ett mail till sofia@uppsalatraningsstudio.se med rubriken ”mamma-grupp”. Du kan även anmäla dig via formuläret nedan. Platserna är begränsade till 6 stycken för att du ska få optimalt med fokus.

Detta är ett utmärkt tillfälle att komma igång med träningen efter graviditeten, och bygga upp din styrka!

Jag hoppas att vi ses!

Anmälan till mamma-gruppen

Etiketter: mammaträning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter