Jag är trött på den här skiten!

Jag kan inte hålla tyst längre. Jag är så trött på att media och olika företag matar oss med idéen om att dieter ska ge oss lycka i livet. Att vi ska gå ner i vikt och bli snyggare och smalare än någonsin. De planterar informationen i våra hjärnor och utlovar resultat på några fåtal veckor. Och självklart köper vi deras resonemang. Det enda vi vill är ju att förlora de där kilona som har suttit kvar sedan förlossningen, förra sommaren eller 10 år tillbaka. Vi är helt maniska att gå ner vikt – och snabbt ska det gå.

Att jojo-banta är väldigt vanligt. Men det är ingenting som håller i längden, och det är heller inte helt riskfritt. Det slutar allt som ofta med att vi har mer fett än innan vi gick på diet, och därmed ökat vår risk för hjärt-kärlsjukdomar och cancer.

Nej, jag är trött på dieter och jojo-bantning. Det måste få ett slut.

Klicka på länken nedan för att läsa mitt senaste inlägg hos Uppsala Träningsstudio. Du får inte bara mer insikt i vad jojo-bantning kan göra med din kropp - du får även tillgång till en komplett receptvecka med inköpslista, för att underlätta en hälsosam kost!
 

Jag är trött på den här skiten


 

Etiketter: kost hälsa dieter

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter