De bästa inläggen under 2015

 

Julen har passerat, och jag hoppas verkligen att du har haft några fantastiska dagar! Snön kom ju till slut, om än några dagar för sent! 

Och efter julen kommer nyår. Det är dags att lägga den röda, stickade tröjan på hyllan och plocka fram den glittriga klänningen ur garderoben. Med det nya året kommer nya utmaningar och målsättningar - kanske ska du avlägga ett nyårslöfte? 

Men innan vi blickar framåt mot 2016, skulle jag vilja blicka tillbaka på 2015 och vad som har hänt på sofianorman.com. Det är alltså dags för en ÅRSKRÖNIKA där jag kommer lista de mest populära inläggen, månad för månad. Om du redan har läst dem - snyggt! I annat fall har du nu chansen att ta del av de bästa inläggen under 2015!

Och inte att förglömma: Ett stort tack för att du läser mina inlägg och ständigt motiverar mig till att bli en bättre tränare och bloggare!

Januari - Lär dig knäböja med kettlebells 

Jag vet inte vad du tycker, men knäböj är en av de bästa övningar som finns för att bygga en stark och välformad rumpa (enligt min mening). Och det behöver faktiskt inte vara så komplicerat. Skippa skivstången och lär dig knäböja med kettlebells. Enkelt och effektivt! 

Februari - Bör en konditionsidrottare styrketräna? 

Många löpare styrketränar, medan andra inte gör något annat än att springa. Frågan är: Ska man endast löpa för att bli bra på sporten, eller finns det annat som kan påverka?

Mars - 5 Tips för att bli självsäker i gymmet

Det här inlägget blev jag motiverad att skriva då väldigt många utesluter fria vikter på grund av rädslan att vistas på den ytan. Det är dags att släppa alla rädslor, bli mer självsäker och dominera de fria vikterna!

April - Utebliven mens i samband med träning

Ett otroligt viktigt ämne! Det är många kvinnor som har upplevt det - men väldigt få pratar om det.

Maj - Tips för en fastare rumpa - Gör höftlyft med gummiband

Den här övningen är en av mina favoriter för att träna rumpan! Vill du veta mer så ägnade jag HELA maj månad bara till rumpan och tips och trix för att träna upp den.

Juni - Den verkliga sanningen bakom en lyckad kost 

Dieter hit och dieter dit. I det här inlägget kommer sanningen fram hur du lyckas med din kost, utan konstigheter!

Juli - Effektiv helkroppsövning - Windmill med kettlebell

Kettlebells är utan tvekan ett av mina favorit-redskap! Det går att göra otroligt effektiva övningar när man får till tekniken rätt - och här kommer en riktigt bra övning både för styrkan och rörligheten!

Augusti - Jag har tröttnat på allt skitsnack!

Augusti var den månaden då jag och min sambo öppnade upp dörrarna till vår alldeles egna träningsstudio! Men jag hann med att skriva några inlägg ändå, och det här inlägget var det som skapade störst intresse!

September - 10 min per dag som förbättrar din hälsa

Små saker kan göra riktigt stor skillnad, och ibland är 10 min av dina 24 timmar allt som behövs för att få mer energi, sova bättre och minska den skadliga stressen.

Oktober - Våga misslyckas för att lyckas

Ibland är vi så rädda att misslyckas att vi sätter stopp för vår egen utveckling! Våga testa dina gränser så kommer du märka att du klarar av mer än du tror.

November - Kettlebelldieten 

Finns det en diet som fungerar så består den inte av soppor och sjögräs - den består av järn! Missa inte den här effektiva kanonkulan som kan förändra ditt liv! 

December - När målet är att behålla sitt fokus

Bland alla träningsmetoder, dieter och tillvägagångssätt kan det ibland vara svårt att veta vad man ska testa. Svaret är att det mesta fungerar - så länge man håller sig till sitt ursprungliga fokus!

Sådär! Ett helt år med de mest populära inläggen!

Jag ser verkligen fram emot 2016 och allt vad det innebär. Jag lovar att fortsätta skriva inlägg och dela med mig av allt jag vet inom träning, kost och hälsa! Jag hoppas att du är lika taggad som jag!

Ett gott nytt år till er alla - vi ses 2016!
 

Etiketter: årskrönika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter