Premiär för PT-Online!

Bilden lånad från: equum.org
Bilden lånad från: equum.org


Det är lätt att fastna i ett visst mönster. När det gäller träning är det väldigt vanligt att man utför samma program, samma övningar, och på samma vikt som man alltid har gjort. Man blir bekväm i sin träning och låter inte kroppen "chockas" och utvecklas så mycket som den skulle kunna. Det är också svårt att veta  vad man ska lägga sitt fokus på. Ska man springa intervaller för att gå ner i vikt? Ska man lyfta tungt eller lätt? Ska man äta kolhydrater eller fett? Det finns otroligt många frågor som behöver svar.

Jag försöker svara på så mycket jag kan här på bloggen, och dela med mig av min kunskap. Men i många fall behövs frågorna individanpassas, precis som träningen. För det är så att ingen är den andre lik, och vi behöver få individanpassad träning för att den ska ge så bra effekt som möjligt. Det handlar inte bara om vilken kost vi ska äta, det kan också handla om vilka rörlighetsövningar vi behöver göra för att vi ska fungera så bra som möjligt utan att få ont. Alla har sina förutsättningar och bör arbeta därifrån.

Med detta sagt vill jag berätta för dig att jag nu drar igång en vända med PT-Online! Detta innebär att du har möjlighet att få coachning, kosttips och upplägg av träningsprogram via nätet! Det passar perfekt för dig som redan har motivationen att träna på egen hand, men som vill ha hjälp med upplägg, eller för dig som inte har en tränare i närheten att anlita.

Om du är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta mig genom att fylla i formuläret HÄR.
Skriv PT-Online i ämnesraden.

Platserna är begränsade, så det är bra att maila så fort som möjligt för att säkra din plats!

Ser fram emot att höra från dig!

 

Etiketter: ptonline

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter