Det bästa från året som gått...

Helt otroligt att tiden går så snabbt. Julen är över, och vi börjar närma oss övergången från 2014 till 2015. Jag kommer fortfarande tydligt ihåg millennieskiftet, där alla var övertygade om att hissar skulle stanna, klockorna skulle sluta ticka och världen skulle gå under. Jag förstod aldrig varför allt detta skulle ske bara för att vi bytte år. Hur som helst har vi ju klarat oss ända hit, och det ska väl firas tycker jag!

Det var ganska roligt att sätta sig ner och kolla igenom var som har hänt under året som varit. Det har varit både positiva och negativa saker. Om jag ska välja årets höjdpunkt, så är det utan tvekan min nominering till ÅRETS TRÄNINGSBLOGG. Fantastiskt kul! Och ska jag välja årets tråkigaste händelse då är det då någon backade på- och kvaddade min cykel, för att sedan lämna brottsplatsen. Jag vet inte vem du är, men jag kommer hitta dig...
 

 

Skämt åsido, min cykel går numera att använda igen och jag är glad. Därför tänkte jag gå vidare till att summera årets mest populära blogginlägg, månad för månad. Det ger också dig som kanske är ny här på hemsidan, chansen att läsa årets topp-inlägg!

Januari: 5 Övningar för en fastare rumpa
För dig som vill bygga en stark och snygg rumpa. Denna video är även den mest visade (av alla mina videos) på min youtube-kanal. Enjoy!

Februari: 4 Övningar för en bättre höftrörlighet
Oavsett om du vill bli bra på marklyft eller förbättra din knäböj, utgår mycket av rörligheten från dina höfter. Se därför till att träna på rörligheten för att nå din fulla potential.

Mars: Visdomsord - Ät väl och lyft tungt
Inlägget där jag skrev ner min filosofi, vilket också har blivit lite av min slogan.

April: Roligare träning i sommar
Många slutar träna under sommaren. Jag ville därför inspirera fler att träna på ett lite mer lekfullt sätt under sommaren och semestern. Låt mig presentera - Kortspelet!

Maj: Maximera din återhämtning - Yoga och rörlighetsserier
Det är inte bara själva träningen som gör skillnad, din återhämtning är minst lika viktig. Missa därför inte inlägget om återhämtning, som dessutom har 2 yogaserier som du kan utföra hemma.

Juni: 2 Övningar för en stel bröstrygg
På grund av en allt mer stillasittande livsstil blir vi stela och örörliga. Bröstryggen är ett problemområde för många, men med hjälp av enkla övningar kan du öka upp din rörlighet och på så vis känna dig- och må bättre.

Juli: Viktminskning vs Fettminskning
Vad är egentligen skillnaden mellan viktminskning och fettminskning? Ska man alltid lita på vågen? Och vilka faktorer är det som påverkar dina resultat? Ett inlägg som reder ut frågetecknen.

Augusti: Indirekt bålträning
Måste du ligga på golvet och göra situps för att träna din bålmuskulatur? Knappast! Läs inlägget så kommer du förstå att dina bålmuskulatur involveras i de allra flesta övningar som du gör i gymmet.

September: Äter du tillräckligt?
Inlägget ovan handlar om att gå ner i vikt och fettprocent, medan detta inlägg ställer frågan om du äter tillräckligt? Att äta för lite är vanligare än man kanske kan tro, och det är kritiskt att du äter rätt, för att du ska nå de resultat som du eftersträvar.

Oktober: 4 Nya övningar för en fastare rumpa
Så kom uppföljaren på januaris blogginlägg om hur du får en fastare rumpa - 4 övningar till! Det är bara att köra.

November: Gör ditt liv till en sprint - inte ett marathon
Vi har en tendens att bara köra på. Skola, jobb, familj, aktiviteter och träning. Men det är sällan vi ser till att återhämta oss från alla de krav som ställs.

December: Snabbt träningspass med raggsockor
När julen kommer är det för många svårt att ta sig till gymmet och träna, men varför inte plocka fram raggosockorna och köra ett utmanande pass hemma?

Sådär! Jag hoppas att du får en trevlig läsning! Jag ser verkligen fram emot år 2015, ett år med nya, spännande utmaningar! Så jag kan inte annat än att tacka er läsare och alla PT-kunder för ett fantastiskt år! Nu gör vi 2015 till det bästa året någonsin!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter