Infoexplosion & Goda nyheter!

Då var veckan i full gång igen, och för min del blir det lite av en kortvecka. Jag landande nämligen på arlanda igår efter en helg i Dublin. Innan du frågar om hur fantastisk staden var, ska jag ärligt säga att jag bara sett Dublin från fönstret av en taxi, resten av tiden har spenderats på ett gym i förorten.  Dumt att åka till Irland för att spendera tiden inomhus kan man tänka – men det är ibland skönt att man kan försvara sådana saker genom att vara nördig inom sitt område.

Jag och min sambo bestämde oss för att åka till Irland på en utbildning med Mike Robertson (en av de bästa inom träning) som hölls i just Dublin. Han själv bor i USA och är delägare till ett av USA´s främsta gym. Vi tänkte att, om han kan korsa Atlanten för att utbilda andra tränare, så kan vi också korsa ett hav för att höra honom tala. Det var en utbildning av toppklass, och jag är riktigt avundsjuk på de tränare som får arbeta med honom. Så även om jag själv inte kan göra det, så fick jag i alla fall en idolbild och två riktigt bra utbildningsdagar.

Som du kanske förstår är min hjärna överväldigad av all kunskap som jag har fått med mig hem, och du kommer säkerligen få en liten smak av allt detta även här på bloggen framöver.

Som om allt detta inte var nog – Så fick jag ett mail förra veckan, som jag för övrigt var på väg att slänga (trodde det var spam). Vilken tur att jag inte gjorde det! För det visade sig att sofianorman.com har blivit nominerad till årets träningsblogg!
 


Jag vet inte vem/vilka som har nominerat mig – men jag vill ge dig/er ett stort tack! Jag uppskattar verkligen att ni vill hjälpa mig sprida mitt ord och min kunskap till andra. Det betyder jättemycket.

Så om du tycker att du har fått ut något av min blogg – och vill hjälpa mig att sprida ordet om träning och hälsa vidare – gå in och rösta! Du kommer direkt till röstningen genom att klicka  HÄR.
I förmuläret till höger klickar du sedan i ”sofia norman”.
 


För att fira detta kommer jag senare i veckan bjuda på ett nytt inlägg med mina bästa övningar för att få en fastare rumpa! Om du läste det förra, tror jag att du kommer gilla det!  Har du inte redan läst det, klicka  HÄR.  Gör dig redo för en infoexplosion!

Och som alltid, glöm inte att äta väl och lyfta tungt!
 

Etiketter: träning blogg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter