Om du fortfarande inte är övertygad.....

Precis som jag skrivit tidigare i inlägget 7 anledningar till att utöva yoga så kommer inte yogan att lösa världens problem eller göra att du direkt tappar 20 kilo i vikt (detta behövs oftast kombineras med någon form av kostförändring). Men den kommer garanterat att göra gott för din kropp och gynna resten av din träning. Har du inte redan läst inlägget rekommenderar jag att du gör det genom att klicka på länken ovan.

Syftet med dagens inlägg är att ge dig inspiration - eller MYCKET!

Jag behöver inte säga så mycket mer, videon kommer tala för sig själv. Så fyll på kaffekoppen, luta dig tillbaka i stolen och bara njut av det faktum att rätt träning och motivationsfaktor kan ha en fantastisk effekt på din kropp!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter