Dags att byta Gym

Jag har nu abetat på Actic under 2 år - och lärt mig otroligt mycket som tränare. Nu är det dock dags att gå vidare, och jag kommer fortsätta min tränar- och massageverksamhet på PowerCenter i Luthagen.

 

Jag kommer som innan nämnt fortsätta att arbeta med Personlig Träning & Massage. Jag kommer erbjuda Massagebehandlingar vilka är Svensk Klassisk massage och Triggerpunktsbehandlingar. Jag kommer starta upp med en kampanj där du kan få en rabatt under hela Mars månad (se priser under fliken massage).

 

Gymmet är inriktat på Lågkolhydratkost och funktionell träning vilket passar mig utmärkt! Det kommer erbjudas kostföreläsningar och kostkurser, dessutom är det självklart att kostrådgivning alltid ingår i Personlig Träning.

 

Jag kommer senare i veckan återkomma med lite bilder från gymmet för att du ska få en uppfattning om hur det ser ut!

 

Etiketter: övrigt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etiketter